English

 

 

Nederlands

 

 

Portuguesa

 

 Logotyp 120x60 ad

ad

HomeAway.com, Vacations with more room.

 

 

 

Golf Azorerna

Golf är en naturlig aktivitet på de öar som utgör ögruppen Azorerna. Med det tempererade vädret året runt och den hänförande utsikten över havet och bergen i alla riktningar, kommer även de mest ivriga golfare tycka att det är svårt att hålla tankarna på nästa slag.
golf Furnas klubbhus.

golf furnas clubhouse

São Miguel Golf

Golf på ön São Miguel kan avnjutas på golfbanan Azalea. Där finns 27 hål som kan spelas i olika kombinationer för att utgöra en 18-hålsbana. Banan innehåller natursköna panoraman över havet och utsikten över landskapet genom träden är fantastisk. Banan ligger utanför Ponta Delgada mot Capelas. Den har en par 72 bana med en driving range, två putting greener, en chipping green, en pro shop, restaurang och bar. Banan konstruerades av Cameron & Powell 1996. Banrekord på 66 sattes 2001 på de gula teerna och 67 år 2002 på de vita teerna. Flera hotell såsom Hotel Ponta Delgada och Hotel Talisma erbjuder golfpaket.

Cedrar Golf Course, eller Furnasbanan finns också på ön São Miguel och ritades ursprungligen av Mackenzie Ross, den berömda skotska arkitekten, som en 9-hålsbana 1939 och utvidgades skickligt till 18 hål 1986 av Cameron Powell så att banan känns enhetlig. Den ligger i Furnasdalen ca 40 miles från Ponta Delgada med sina berömda varma källor och frodig tropisk växtlighet. Furnassjön ligger i närheten. Utsikten från banan kantad med japanska cederträd är fantastisk. De flesta av greenerna är något förhöjda, vilket gör den här banan lite mer utmanande än andra. Banrekordet slogs år 1997 på en runda som spelades med en poäng på 66. Det är en par 72 bana med en restaurang och bar, proshop, chipping green och 2 putting greens utöver driving range. Rabatt på golfboende på Hotel do Colegio eller Hotel Holiday Inn finns i Ponta Delgada.

FURNAS Golf Course - Ilha de São Miguel / Açores
Achada das FURNAS
9675 FURNAS
Tel. : 296 584 341 - 296 584 651
Website

BATALHA Golf Course - Ilha de São Miguel / Açores 
Rua do Bom Jesus
Aflitos
9545-234 FENAIS DA LUZ

Tel: +351 296 584 651
Website

terceira golf course

Terceira

En par 72 bana med 18 hål norr om Angra do Heroísmo anses lättast att spela på av de tre banorna som finns på Azorerna. Den har breda fairways och okomplicerade bunkrar. Pro shopen är välfylld med prisvärd golfutrustning. Kursen har en putting green, driving range, pro shop, restaurang och bar. Två närliggande tennisbanor gör anläggningen extra attraktiv. Hotel Terceira Mar erbjuder rabatt på golflogi. Denna fyrstjärniga hotellanläggning är värd resan till Azorerna bara för att njuta av de vackra rummen, den utmärkta servicen och fina middagar. Hotellet ligger bara 15 kilometer från Terceiras golfbana.

Det som är bra med att välja ett av golfsemesterpaketen är den mångfald av banor som du kan spela på. Vanligtvis finns rabattprogram som erbjuder specialpriser och program, och du kommer att känna dig som en klubbmedlem när du får ditt "dagsmedlemsprogram". Kombinera ditt golfspel med några av de många andra intressanta sakerna som finns att upptäcka på Azorerna för en väl avvägd semester i en vacker miljö.

Clube de Golfe da Ilha Terceira - Ilha Terceira / Açores 
Fajãs da Agualva - Agualva, Apartado 15
9760 - 909 Praia da Vitória
Terceira Island- Azores
Website
E-mail : info@terceiragolf.com

© Azoresweb 2006